04 de febrer 2021

SERVEI D'ACOMPANYAMENT A LA VIDA INDEPENDENT (SAVI)

El SAVI, Servei d'Acompanyament a la Vida Independent, te per objectiu contribuir al desenvolupament de les persones amb discapacitat en les activitats de la vida diària, tant a la seva llar com a la comunitat, i possibilitar-ne l'autonomia.


Després d'un temps de gestió, vam poder iniciar l'activitat d'acompanyament a finals del 2020. 


A qui va dirigitA persones, entre 18 i 65 anys, amb discapacitat intel·lectual, i/o persones amb discapacitat derivada de malaltia mental que vulguin viure soles o amb altres persones, sempre que compleixin els criteris de convivència (viure sols o bé conviure amb altres persones del mateix programa o amb familiars que tinguin reconegut un grau de dependència igual o major al grau I).


En què consisteix el SAVI: El servei consisteix en oferir unes hores d’atenció setmanal per fer seguiment i donar eines de gestió i suport en la presa de decisions. 


S’elabora un pla de treball conjunt que s’aplica tant a les activitats de la vida diària en la pròpia llar com a la convivència amb la comunitat a nivell de treball, lleure, salut...
 

Informació: El nostre equip tècnic us pot assessorar en les condicions d'accés i els tràmits per accedir a aquest programa, tant a nivell particular com a partir dels serveis socials públics.


Us podeu adreçar a alguna de les persones de l'equip tècnic:


Esther Herráiz – treballadora social – tsocial@avets.cat

Sílvia Betrán – psicòloga – psicoleg@avets.cat

               telèfon: 93 830 1362   /   640 192 013

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada