13 de gener 2014

SOCIS I DONATIUS

El finançament que rebem de la Generalitat ens permet fer front i garantir el nostre funcionament bàsic. Els donatius puntuals i les quotes dels socis ens aporten un plus per obrir nous horitzons i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual del nostre territori.



Les persones han d’obrir-se a noves activitats individualitzades en funció de la seva edat i condició, les llars necessiten manteniment, reformes i condicionaments adequats a les necessitats canviants de les persones acollides. Per tot això, el suport dels socis és indispensable, tant a nivell econòmic amb les seves quotes, com també amb la seva participació a les assemblees i formant part de la junta i/o patronat.



Per animar-vos, us informem que els donatius-quotes a la nostra entitat són deduïbles a la declaració de la Renda. Els primers 150 euros són deduïbles en un 80%, això vol dir que podeu recuperar bona part del vostre donatiu-quota un cop feta la declaració





Cliqueu sobre la imatge per descarregar, desar  i imprimir la butlleta que podeu completar indicant les vostres dades, tant si es tracta d’una donació puntual com de la vostra vinculació com a socis. Ens la podeu retornar per correu postal o be escanejada per correu electrònic a: voluntariat@avets.cat.

EMPRESES 
De la mateixa manera, les EMPRESES també us podeu INVOLUCRAR en el nostre projecte, amb els mateixos beneficis fiscals. 

Col·laborant amb l'Associació Els Avets – Fundació FADEAM la vostra empresa s’identifica amb els valors de responsabilitat, dignitat i compromís, projectant una imatge positiva als vostres diferents públics objectiu.

Què pot fer la vostra empresa?
·        Donatius econòmics, com a patrocinadors dels nostres serveis.
·        Fer sòcia la vostra empresa
·        Convidar els vostres treballadors i col·laboradors a sumar-s’hi.
·       Altres donatius: aliments, productes d’higiene, parament de la llar, material oficina, etc.
·       Patrocini d’activitats de difusió i sensibilització quan us ho demanem

Qualsevol aportació és benvinguda . 


Podeu fer el vostre donatiu puntual en el nostre compte ES53 2100 0069 0302 0031 0532 (indiqueu el vostre nom i telèfon).

Gràcies per endavant !






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada