10 de setembre 2012

QUI SOM? - ABOUT US

FADEAM és la Fundació i marc legal de la Comunitat Els Avets.  Entitat sense afany de lucre dedicada a l’atenció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual.
La comunitat està federada a DINCAT (coordinadora catalana que engloba la major part de les organitzacions que treballem en aquest àmbit)  i sóm membres de la Federació Internacional de Comunitats de l’Arca.

Mira el video amb imatges de la nostra quotidianitat, on la relació n'és el centre / Watch the video with images of our daily lives, where the relationship is the center : 
            


FADEAM is the Foundation and legal framework of Els Avets community. Non-profit organization dedicated to the full care of adults with intellectual disabilities.

The community is federated in DINCAT (Catalan coordinator that includes most of the organizations working in this field) and we are members of the International Federation of Communities of L'Arche.

We offer people with intellectual disabilities a place of dignified life and work where they can build a good quality of life and develop all their capabilities and dreams for a full life. 

To offer this services, we have a qualified and professional team in all the different areas of action and support to the person. We are currently a team of around twenty professionals. Ww have a net of local volunteers, hosting families and living-in volunteers who are experiencing a period of coexistence and solidarity with people with disabilities.

Identitat i Missió (Comunitats de l’Arca)

Oferim a les persones amb discapacitat intel·lectual un lloc de vida i de treball digne on puguin viure amb una bona qualitat de vida.

Per tal d’oferir aquest servei, tenim un equip humà capacitat i professional en els diferents àmbits d’actuació i d’acompanyament de la persona. Actualment som un equip de vint professionals contractats.
També es mouen, a l’entorn de les persones amb discapacitat, un gran equip de voluntaris locals, famílies d’acollida i joves internacionals que venen a fer una experiència de convivència i solidaritat.


Comunitats de l’Arca
Els Avets és membre de la Federació internacional de les Comunitats de l’Arca fundades per Jean Vanier el 1964 al poble de Trosly (França) www.jean-vanier.org. En l’actualitat la Federació agrupa  131 comunitats i està arrelada en els cinc continents.
La participació dins la Federació aporta a les persones amb discapacitat intel·lectual, als educadors i voluntaris una visió molt més àmplia de la realitat d’aquest col·lectiu i una solidaritat entre les diferents comunitats. Les trobades internacionals, els intercanvis i materials publicats des dels diferents països, aporten una gran riquesa i un intercanvi cultural i relacional molt important.La nostra identitat

Junts, tinguem o no una discapacitat intel·lectual, compartim la nostra vida en comunitats dins d’una federació internacional.

Les relacions mútues i de confiança són el cor del nostre compromís.

Afirmem el valor únic de cada persona i la necessitat que tenim els uns dels altres.


La nostra missió

Donar a conèixer els dons de les persones amb discapacitats que han estat revelats mitjançant una convivència transformadora.

Acceptar el compromís des de les nostres diverses cultures, per treballar junts cap a una societat més humana.

Fer comunitat inspirant-nos en els valors essencials de la nostra història  per respondre a les necessitats canviants dels nostres membres.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada