10 de juny 2013

PORTES OBERTES TALLER ARC DE SANT MARTÍ I LLAR OLIVERA


El dimecres dia 29 de Maig de 15:30h a les 17:00h les portes del taller es van obrir a tothom que volgués participar en algun dels nostres tallers.

Vam preparar cada sala amb el taller més important que es realitza:

- COSTURA: L’equip de costura es va reunir a la primera sala per cosir una estoneta els nostres productes: coixins aromàtics, coixineres, etc.

 
 

- MOSAIC: A la sala de mosaic uns quants treballàvem amb testos, posagots, quadres fets amb mosaic.


 
 

- BIJUTERIA: Estem innovant els nostres dissenys d'arrecades amb nous materials, collarets d'estiu, etc.

 

A part d’aquestes tres sales, hi ha una quarta que és on treballem el paper reciclat, i ara també fem sabó per la roba!!!

L’objectiu principal d’aquestes portes obertes del taller no era altre que fer una petita mostra de com treballem i de com elaborem els nostres productes.

 
Botigueta
 

Un cop a les 17:00h, el taller tanca les seves portes i tots junts pugem a la llar de l’Olivera, per començar les jornades de portes obertes de la llar.

Vam preparar el berenar amb pastes de xocolata amb taronja i unes altres de compota de poma, acompanyades amb un got de suc. Que bo que era!!!!

Un cop acabats de berenar la Roser i la Sonia van treure les guitarres i vam començar a cantar unes quantes cançons fins l’hora d’inaugurar el quadre que ens va regalar en Xavier Vidal, des d’aquí també et volem donar les gràcies! És molt bonic!
Ah! I ens va fer una explicació que ens va agradar molt!





 
 
Moltes gràcies a tothom qui va participar d'aquestes jornades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada