10 de setembre 2013

LLARS

Acollim persones amb discapacitat intel·lectual adultes en dues petites llars en un ambient familiar, donant importància a la vida quotidiana, compartint les tasques de la llar, les festes, les celebracions. Les llars són llocs de vida, de creixement i de convivència.


ELS AVETS


La llar Els Avets acull nou persones amb discapacitat intel·lectual en una casa amb un ampli jardí al centre de la vila de Moià. Aquesta fou la primera llar que es va obrir en aquesta població, el desembre de 1981.
En l’actualitat la llar Els Avets acull persones de diferents edats i característiques. La diversitat és una de les grans riqueses d’aquesta llar. Es viu una vida molt casolana on les relacions intergeneracionals donen un to especial i permeten viure com una família, on cadascú aporta des de la seva pròpia realitat.

Un equip de cinc educadors i dos voluntaris fixes atenen les persones que viuen a la llar. A més a més altres voluntaris locals participen puntualment de la vida de la llar donant suport en moments concrets i caps de setmana. Això permet una millor atenció individualitzada cap a les persones amb discapacitat.




Llar Els Avets
c/Pau Casals nº 21
08180, Moià
Telèfon de contacte: 930166409 / 640192009
 llarelsavets@avets.cat
 ENTRADA

  ENTRADA

 REBEDOR

 SALA D'ESTAR



TOTS ELS QUE SOM:






L'OLIVERA

La llar l’Olivera, oberta des del 1994,  és una llar més petita on hi viuen set persones amb discapacitat intel·lectual, en una casa al mateix poble de Moià. Les persones acollides a la llar són aquelles que desitgen viure en un ambient més tranquil, amb un ritme més adaptat a les seves necessitats. És la llar més adaptada que tenim per la gent més depenent.
L’equip, format per cinc educadores i dos voluntaris, acompanya les persones que viuen a la llar, creant un clima familiar i acollidor. El fet de ser una llar petita permet encara més aquest clima tan casolà i familiar.
LLAR OLIVERA
c/Calders nº2
08180, Moià
Telèfon de contacte: 938301362 /  640192013
 llarlaolivera@avets.cat























ENTRADA














 MENJADOR


 CUINA
 PASSADÍS PASSADÍS



TOTS ELS QUE SOM:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada