16 d’octubre 2013

CANVI DE LLAR PER LA MARIA LUISA


El diumenge  6 d’octubre vam fer una festa per la Maria Luisa, perquè ha arribat el moment d'anar a viure a l'Olivera, on les instal·lacions son més adequades per ella. La Maria Luisa ha viscut a Els Avets uns trenta anys, el que vol dir que és la persona que més bé coneix la casa i tota la seva història.

 Aquella tarda,  la Louise va preparar un pastís de xocolata, nata i nous . La Maria Luisa, i tots nosaltres vam menjar un bon tros. Però encara hi havia una altra sorpresa¡¡¡, vam fer un quadre amb la foto de la Maria Luisa al centre i una foto de cadascú dels que vivim a Els Avets als seu voltant. La Rosa Puga li va donar, i a la Maria Luisa li va agradar tant que se'l va ficar dins de la maleta per dilluns poder penjar-lo a la seva habitació de la llar de l'Olivera.


Ara la Maria,, que era la seva companya d'habitació   a Els Avets, la troba molt a faltar, però ...cada dia quan arriba al taller, el primer que fa és anar a visitar-la per xerrar una mica de com va tot a l'Olivera i Els Avets.

 Ara la Maria Luisa està molt contenta, i la Mónica, la Maria, el Jordi.... tots!!! volen dir-li que l'estimen molt.

3 comentaris:

  1. Que hermosa noticia...me emocionó lo que cuentan...no me caen las lagrimas porque estoy con una amiga...ajjajajajaj.....!!!Imagino la alegría de Mi querida MeriLuis....ajjajajja...envíen un beso enorme para ella de mi parte y nuestra parte......!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, la verdad es que está encantada y muy a gusto.
      Besooooos

      Elimina
  2. Mª Luisa estamos muy contentos de que vivas en L'Olivera , Espero que cuando nos veamos me enseñes tu habitación . Seguro que todo el hogar estan muy contentos de vivir contigo , pues tu tienes el privilegio de ser la fundadora de la comunidad Els Avets . Cuidate mucho y recibe un fuerte abrazo de LLuïsa i Jordi Carbonell . TE QUEREMOS ,GRACIAS POR TU AMISTAD .

    ResponElimina