04 de març 2014

SORTIDA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Uns mesos enrere, vam rebre la visita de la germana del Ramon, la Marta.
Ens va venir a conèixer i a veure quines coses fem al taller ocupacional.
Va estar tot el matÍ amb nosaltres, i es va quedar a dinar. En Xavi mentre dinàvem va aprofitar per parlar amb ella. Ens comenta que la Marta es parlamentària, i ens va convidar un dia al Parlament.


Tot parlant, el Ramon amb la Mercè, vam decidir anar a Barcelona el divendres 21 de Febrer.






Divendres 21 de Febrer a les 9 del matí sortim del taller direcció cap a Barcelona, al Parlament de Catalunya. Érem una bona colla!


Un cop dins del Parlament, ens vam trobar amb la germana d'en Ramon, i vam començar la visita per les sales de amb un guia. Aquí us deixem unes quantes fotografies ...


La sala que més ens va agradar va ser l'hemicicle, la sala de sessions, és on es reuneix el Ple del Parlament. La capacitat es de 135 persones.

Quan vam acabar de visitar el Parlament, vam anar cap al Parc de la Ciutadella. Ens va agradar moltíssim, vam estar voltant una bona estona.


La Rosa ens comenta que van anar al Parc, que hi havia un mamut molt gros! Em va agradar molt el llac amb les barques i la font!


També vam visitar el Born, vam veure les runes, vam voltar una estona més fins a fer gana!



Un cop visitat el Born, vam fer dos grups. El primer grup vam anar a dinar al Parc de la Ciutadella, mentrestant, l'altre grup van anar a veure El Fossar de les Moreres.
La Roser ens fa cinc cèntims de la historia del fossar.  Es troba a un cantó de la basílica de Santa María del Mar, és una plaça on hi ha un memorial de guerra pels morts que van ser-hi enterrats en el Setge de Barcelona al 1714.























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada