09 de juny 2014

COMIATS I CELEBRACIONS

COMIAT JENNY, SANT JORDI, ANIVERSARI  I  SANTA  MONTSERRAT

El passat 27 d’Abril  a la llar d’Els Avets es van celebrar: els sants dels Jordi, el sant i aniversari de la Montse i el comiat de la Jenny.
Érem molta colla! Ens ho varem passar molt bé, gaudint de bona companyia. varem fer un berenar-sopar, pa amb tomàquet  i  embotit.
Des d’aquí voldríem donar les gracies a tothom qui va poder assistir, tots junts varem passar una bona estona!
També donar les gràcies a la Jenny per tot el temps que ha estat amb nosaltres, ha estat un plaer tenir-te a la comunitat, i com diu la nostra amiga Elisa: “Aquí tienes tu casa”.




COMIAT CLEMENS

El passat dia 02 de Juny, a la Olivera es va celebrar el comiat del Clemens.
Vam recordar tots aquells moments que caracteritzaven al Clemens, la seva tassa de té, el futbol,... i així van arribar un munt de regals, entre els un petit bloc de dedicatòries.
Varem fer un berenar-sopar,  hi havia pa amb tomàquet i embotit. Ens ho varem passar molt bé, varem cantar cançons en diferents idiomes, fins i tot amb alemà i en Clemens ens va tocar la guitarra!
Estic content i feliç perquè va venir molta gent, des d’aquí agrair tot el temps que ha estat amb nosaltres, per la seva dedicació i tendresa. Et trobarem a faltar Clemens! 


El dimecres 4 de Juny, en Jordi P., Jordi G., en Jesús, l'Agustí i la Carmen amb en Sebastià, la Milena i la Sofia el van acompanyar i acomiadar en el aeroport. Un fins sempre  va sortir dels nostres cors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada