13 de maig 2019

Algunes coses que hem fet aquest mes

El mes de abril ha estat ple d'activitats i esdeveniments; tants, que ens hem vist obligats a triar-ne només uns quants per no omplir massa espai.

Aquest mes hem rebut moltes visites i hem anat a altres comunitats, hem celebrat la Setmana Santa, Sant Jordi, comiats, aniversaris, benvingudes. I, per fi, hem pogut votar !!!!















DIADA DE SANT JORDI
A les  vuit del matí ja vam començar a preparar les roses per vendre a les nostres parades. També havíem fet punts de llibre, pinces-imant amb roses….

Varem posar les nostres paradetes, com es costum, a Moia i a Castellterçol.

Ens van arribar més roses de les previstes, així que per la tarda vam visitar les residències de Moià i vam regalar roses a les avies i avis.  Ells a canvi ens van regalar una mirada de sorpresa i  un gran somriure ple d’il·lusió.












ENCUENTRO CON LA COMUNIDAD DE AGEN

El jueves pasado un grupo de nuestra comunidad fuimos al Hostel In&Out en Barcelona para encontrarnos  con miembros de la comunidad Agenais de Agen (Francia). Han hecho un peregrinaje por distintos lugares de Catalunya, y nos invitaron a pasar una velada con ellos. Allí pudimos coincidir también con un grupo dEl Rusc. Fué una gran fiesta: una misa en francés, con algún guiño en catalán, una buena cena, intercambio de regalos, canciones y baile.



ELECCIONES GENERALES

El domingo 28 de abril, fue la primera vez que las personas con discapacidad intelectual pudimos ejercer nuestro derecho a voto, gracias a la reforma electoral que llevó a cabo el gobierno cumpliendo así una de sus promesas. Hasta ahora era un derecho que nos era negado por el hecho de estar incapacitados por un juez.

La próxima cita será el 26 de Mayo, en las que podremos votar a nuestros representantes en los Ayuntamientos y en el Parlamento Europeo. Esperemos que esta situación sea permanente, y en un próximo futuro podamos participar también en las mesas electorales.









La Naisy amb la María Gonzalez

COMIATS i BENVINGUDES

Ja ha passat un any des de que va arribar la Naisy, la voluntària d'Ucraïna. El passat dia 20 la vam acomiadar i li vam agrair tot el seu suport durant aquest temps. Et desitgem el millor i esperem tornar-te a veure aviat!.
El Vinicius al mig, amb el Carlos i la Laura, a l'aeroport


El mateix dia, a la mitjanit, va arribar el Vinicius, que també passarà un any amb nosaltres. Està a la Llar el Avets, ve de Brasil i és tot un artista doncs és ceramista i li agrada molt pintar.
Li desitgem una molt bona estada amb nosaltres. Benvingut!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada