15 de novembre 2022









 Fem difusió i participem!!

Us informem que, enguany, des de Dincat es dedicarà el 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, a reivindicar el dret al Treball i denunciar les barreres que afronta el col·lectiu per accedir al mercat laboral. Es farà sota el lema VOLEM I PODEM TREBALLAR. Us adjuntem el manifest!


El dimarts, 29 de novembre, a les 18h, es celebrarà a la Seu Central del Grup Cooperatiu TEB (Carrer Fernando Pessoa, 54-64. Barcelona) un acte en format taula rodona on diferents persones amb discapacitat intel·lectual mantindran una conversa amb el Conseller de Treball, Roger Torrent. Al llarg de la conversa, podran compartir les seves experiències laborals i podran traslladar-los demandes i inquietuds sobre qüestions com els Centres Especials de Treball, l’envelliment, el Treball amb Suport, la Funció pública, o la formació, entre d’altres. Serà un acte en format híbrid, així que esperan comptar amb el màxim d’assistència possible, tant presencial com virtualment.


Inscripció presencial: https://bit.ly/3Gc8Aaz (places limitades!)


Inscripció online: https://bit.ly/3hKxkwI


Teniu temps fins al pròxim divendres 25 de novembre. Esperem comptar amb la vostra presència i, així, aprofitar per trobar-nos!


A banda d’aquest acte, han impulsat una campanya a xarxes socials, emetrem un spot reivindicatiu a través de TV3 i les pantalles de TMB i FGC, així com una falca a Catalunya Ràdio. I, com sempre, es farà el màxim ressò a través dels Mitjans de comunicació, amb el llançament d’una nota de premsa i la gestió d’entrevistes.

En aquesta carpeta drive:

https://drive.google.com/drive/folders/1Wd5LqLnCtfCng5M3zWJCzx3B9_w6EVL_?usp=share_link


(que anirem actualitzant els pròxims dies) podreu trobar tots els materials i el detall de la campanya a xarxes socials.

Com sempre, i per tal de tenir el màxim impacte possible i mostrar-nos com un sector fort i unit, us demanem la vostra participació i implicació en la campanya.


Moltes gràcies i us hi esperem!

Tots junts som més forts!!😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada