15 de juliol 2013

TROBADA COMUNITATS DE L'ARCA A TROSLY

Fa dues setmanes, en Xavi, la Carmen, en Jordi P, la Teresa, en Ramon i la Paola van anar a unes trobades de les comunitats de l'Arca a Trosly amb en Jean Vanier.
Aquí us deixem la crónica del viatge:
 
"TROSLY

Hem arribat a aquest tranquil poblet de cases baixes amb façanes escalades a les 18.30, després d'un dia de viatge fent força quilòmetres a peu, entre un aeroport i un altre, a quin més gran i a quin més distanciat entre un tràmit i un altre per poder volar o sortir amb les maletes.
I després, estacions de tren, amb la immensa Gare du Nord, que crec ens hem patejat de punta a punta per saber que la consigna estava tan ben custodiada que era inviable per la cua que generava. 
Finalment ja lliure de tràmits i obligacions, que no de maletes, que hem acabat traginant tot el dia, hem saciat primer la necessitat d'alimentar-nos a la Terrassa, a la borera prop de l'estació, abans d'enfilar metro fins la cité i visitar NotreDamme, els seus jardins i un impressionant monument als deportats pel nazisme.
Casualment, París també és petit quan cal, ens hem trobat amb la gent de Tordera i ja junts hem patejat el barri llatí per ja tornar i continuar el viatge en tren fins a Compiegne, a pocs quilòmetres de Trosly, on ens han vingut a buscar en dues furgonetes. "
 

DIARI VIATGE TROSLY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada