01 d’octubre 2013

Fira MOIANÈS TURISME I LLEURE 2013‏

 

MOIANÈS TURISME I LLEURE ja porta passejant-se pels municipis del Moianès dotze anys i aquesta tretzena edició toca, igual que el 2003, a Castellcir.

Castellcir està situat al sud est del Moianès i a l'extrem nord oest del Vallès Oriental.
Té una extensió de 34.50 km2, incloent l'enclavament de Marfà i 532 habitants, que en èpoques de vacances poden arribar als 1.200.
Aquesta vila fou tradicionalment un poble de pagès, amb tot un seguit de masos dispersos
i un agrupament de cases habitades per menestrals i petits pagesos, formant un carrer, anomenat de l'Amargura.
Actualment és un poble que ha crescut al voltant d'aquest carrer, on conviuen els sectors agrícola i ramader, la indústria ecològica i agroalimentària i els serveis.
A Castellcir, hi té la capçalera el riu Tenes, que se'n va cap al Besòs, i la riera de Fontscalents, que aboca les seves aigües al Llobregat.
La Fira MOIANÈS TURISME I LLEURE va néixer amb l'objectiu de ser l'aparador del turisme i del lleure del Moianès, com a mostra d'un territori actiu. Durant les darreres edicions, hem donat a conèixer la riquesa del territori tant a nivel d'oferta turística com d'entitats i activitats de lleure que s'organitzen. I també ha estat un bon escenari perquè altres destins o establiments turístics vinguessin a presentar la seva oferta i la donessin a conèixer.
 
 
Aquest any ens trobareu a la dotzena edició de la Fira MOIANÈS TURISME I LLEURE el proper 13 d'octubre a CASTELLCIR.
 
Us hi esperem!





 

 

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada