26 de febrer 2014

TALLER DE TEATRE Aquest curs hem començat una nova activitat al taller ocupacional, el TALLER DE TEATRE. Ens trobem cada dimecres i anem a la sala polivalent del Consorci del Moianès. És una activitat que ens encanta perquè riem molt i ens ho passem molt bé. Els artistes som: la Rosa, en Jordi R, en Jordi P, en Jesús, la Tere, la Susana, la Mònica, en Jordi G, la Montse i en Xavi, juntament amb la Roser.
Cada sessió la dividim en quatre parts:
Comencem el “PREPAREM EL NOSTRE COS on fem diferents exercicis per posar-nos a punt: aprendre a respirar bé, moure totes les parts del cos, relaxar-nos, concentrar-nos i fomentar la  imaginació.


Continuem amb elQUÈ DIU QUE DIUS? on treballem diferents tècniques amb la veu: millorem la dicció, la modulació, el to,  l’actitud d’escolta, el cant…


Però la part que més ens agrada és1, 2, 3… ACCIÓ! on a través del joc dramàtic, aprenem a interpretar, fomentem la creativitat, la improvisació i preparem petites actuacions.
I, és clar,ANEM ACABANT…” Finalitzem cada sessió parlant de com ens ha anat, les dificultats que hem hagut d’afrontar i com les hem superades, el que més ens ha agradat i aportem noves idees i propostes entre tots.

Aquest Nadal ens vam animar a representar un petit conte nadalenc. La nostra primera actuació!! Que us convidem a veure...
Volem agrair a tots aquells/es que ens veu donar suport, especialment a l’Aitor i les seves titelles, la Sílvia, la nostra magnífica narradora, la Rosa i la Sònia, el burro i el camell, respectivament i la Laia i en Joan que van tenir la paciència d’aguantar el decorat tota l’estona! Moltes gràcies a tots/es!
I prepareu-vos perquè això tot just comença… i no deixarem de sorprendre-us!!Grup de teatre

 

4 comentaris:

 1. Properament penjarem el video de l'obra de teatre, en aquests moments no podem per problemes tècnics. Gracies i disculpeu les molèsties

  ResponElimina
 2. Moltes felicitats aquep grup de teatre Jordi i Lluisa

  ResponElimina
 3. que guay !!!!!!
  Gràcies Roser pera teva feina

  ResponElimina
 4. Olé !!!!!!!.....Felicitats els artistes.

  ResponElimina