10 de març 2014

SORTIDES VOLUNTARIS

El mes de Febrer els voluntaris van fer dues sortides que volen compartir amb nosaltres:

¡FORÇA BARÇA!
El passat 15 de Febrer, els voluntaris europeus van anar a Barcelona i es van trobar amb el Gökhan i la Helena.
Ens vam dirigir a casa de la germana del Jordi. Ell ja ens estava esperant amb la seva samarreta del F.C.B.
Per suposat!! perquè no es una cosa quotidiana quan venen cinc voluntaris per anar a l'estadi més famós d'Europa, el Camp Nou.
Després d'un llarg camí amb l'autocar i moltes escales, finalment varem arribar a l'estadi, just a temps per veure el partit F.C.B. - Rayo Vallecano.
Va ser una festa genial amb molts gols per el Barça, 6-0!
Estàvem convençuts que mai podrem oblidar aquest ambient únic i la alegria del Jordi que ens va dir després amb un gran somriure: Soc del Barça!

 Jennifer


SORTIDA A MONTSERRAT

Quina alegria! Finalment, després de molts canvis de data, la Montse, la Carmen, l'Elisa i en Jordi estan assentats a la furgoneta per marxar a Montserrat.
Tot apunt per marxar i la furgoneta no engegava!!!!  Sortim tots de la furgoneta i ens canviem de vehicle, l'altre si que funciona!
No ha passat res, al final hem arribat al nostre destí, amb un sol magnífic que apareix just a la corona de les muntanyes...
Després d'assistir a una missa i sentir la Salve de la coral dels escolanets, vam estar tots molt contents de poder dinar dins del monestir, gràcies a la invitació d'un dels monjos.
Va ser meravellós i una experiència inoblidable! Sobretot perquè de tornada, ja estàvem tots assentats a la furgoneta i no funcionava!!!!!
Amb l'ajuda dels voluntaris estrangers molt amables, finalment va ser possible tornar a Moià!

Jennifer

Des de l'equip del Bloc i Facebook, volem donar les gràcies a la Jenni per les dues noticies que ens ha fet arribar! Moltes gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada