14 d’octubre 2014

SETMANA DE CONVIVÈNCIA AMB LA COMUNITAT DE LA COROLLE DE SUÏSSA

Fa uns dies vàrem poder gaudir d’una setmana de convivencia amb uns companys de la comunitat de Suïssa, de la Corolle: la Gàlia, la René, el Pierre, el Claudio i  la Charlene

El dilluns van estar passejant i coneixent el poble...



 El dimarts vàrem poder compartir amb ells la reunió comunitària i després amb la Roser, la Rosa Gil i la Mònica se’n van anar a Montserrat a passar el dia. Van poder gaudir  de la Salve i el Virolai cantat pels escolanets.




 Dimecres, van anar a fer una excursió pel Moianès amb la Sofia, en Pere, la Susana i la Natasha. Els hi va agradar l’entorn.





Dijous van marxar amb la Teresa, la Rosa Villalba i l’Antonio cap a Blanes, allà es van trobar amb en Mossèn Perich i van visitar l’ermita de Sant Joan que està pintada per la senyora Pilarín Bayés, també van visitar el castell de Sant Joan.

En acabar van anar a reposar forces per seguir visitant la parròquia del Mossèn Perich, la Sagrada Família de la zona Els Pins, Blanes.  Van resar i van cantar una cançó per acomiadar-se amb un present que els hi va donar el Mossèn, una estampa de la Sagrada Família Els Pins, Blanes.



Quan van sortir es van dirigir cap a El Rusc. Allà els esperaven per dinar! 



A la nit, van convidar a l’Esteve, la Rosa Gil, en Jesús i l’Agustí amb la Noèlia i la Natasha a sopar a fora, van anar a Cal Tià i van poder gaudir d’una bona vetllada.



Per finalitzar la setmana, el divendres cap a les 10h ens vàrem acomiadar al taller, i l’Elena, la Mònica i la Susana els van acompanyar fins a Barcelona.


La Gàlia ens comenta que l’últim dia van anar a visitar la Sagrada Família de Barcelona. El Mossèn Perich els va posar en contacte amb el rector de la Sagrada Família que els hi va fer una visita guiada.

Ens va agradar molt poder gaudir d’aquesta setmana amb vosaltres, i per acabar l’article, unes paraules de la companya Gàlia:

Hola las Marias, las Rosas, los Jordis, Mónica, Esteban, Elisa, Hilda, Mercè, Sonia, Ramon, Elena, Roser, Sofia, Teresa, Silvia, Montse, Lola, María Luisa, Antonio, Jesús, Natacha, Andrich, Noelia, Laia...
Que semana más bonita pasamos en Moià y sus alrededores y llevamos guardados muy lindos recuerdos de todos ustedes. Hasta pronto. Abrazos y besos
”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada