04 de novembre 2014

FESTA FAMÍLIA DE L'ARCA

El dissabte dia 25 d’Octubre, varem celebrar la festa de la Família de l’Arca a Moià. Ens vàrem reunir amb la comunitat de Tordera, familiars i amics nostres, tenint presents les 161 comunitats de L'Arca d'arreu del món-

Vam començar la celebració amb la benvinguda dels presidents d'ambdues comunitats i tot seguit amb una missa a la parròquia de l’Escola Pia de Moià amb el Pare Mateu, Pare Marià i Mossèn Perich; mentres que en Xavi, en Manuel i en Jordi Gual feren d’escolanets.










Un cop acabada, vàrem baixar cap a Les Faixes, fent una mica de guia turística per la gent que no era del poble.

A Les Faixes és on vàrem anar a dinar, la comissió encarregada de guarnir-ho ho va posar molt bonic, a tothom li va agradar molt. A la taula, tothom tenia un obsequi per a ell, un clauer amb el símbol de L'Arca. Érem una bona colla, aproximadament unes 140 persones!!!!




 El dinar estava molt bo, un vermut bastant complert, amb patates, fuet, formatge,… De primer fideuà amb all i oli, de segon pollastre a la catalana i per postres, un pastís molt bo!!! També vam aprofitar celebrar l’aniversari del David Vergés i del Andris!!

Quan vam acabar de dinar, un grup de Moià ens vam posar la samarreta taronja de la comunitat per realitzar un ball sorpresa, un flashmove. Ens va quedar molt bé i vam gaudir moltíssim!



Després vam fer una mica de ball, en Salvador i la Roser ens van acompanyar amb la guitarra per poder cantar cançons tots junts: nosaltres vàrem cantar "Som els Avets" i els nostres companys de Tordera ens van cantar la cançó titulada “Brunzzit d’abelles”, ens va agradar molt!!



L’Alain ens va passar un vídeo del 50é aniversari de l’Arca.

Per finalitzar la festa vàrem sortejar dues paneres amb productes del taller de Moià i de Tordera, i els guanyadors van ser en Jorge de Tordera i en Josep Riera de Moià!!

Volem agrair a tots els que vau ser presents la vostra col·laboració i als que no vau poder ser-hi, el vostre suport.


Montse: Hi havia molt menjar! Em va agradar molt.
Rosa Gil: Me gustó estar con mi novio y mi hermano. El baile me gustó mucho. Me lo pasé muy bien.
Carmen: Me gustó bailar, cantar: un abrazo, un beso,... con  Encarna. Pere Domènech, con todos.
La misa muy bonita, fue en los escolapios.
Tere: Vam anar a Les Faixes. Em va agradar menjar i cantar. També hi havien els de Tordera.
Maria: Fue bien, el baile y la comida.

Moltes gràcies a tots per compartir aquesta celebració amb nosaltres!




Xavi, Rosa, Jordi P., Mònica i Jordi G.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada