22 de desembre 2014

NOU MANDAT

A les comunitats de l’Arca treballem en base a mandats de 4 anys que ens marquen les prioritats que cal fer. El procés d’autoavaluació que abans hem comentat ens serveix en gran part per elaborar el mandat dels propers anys. Tanmateix el procés de discerniment per fer el nou mandat, també passa per fer valoració de l’anterior mandat, de les funcions del director i pensar de forma més amplia quins objectius ens marquem i en funció d’aquests quin és el perfil i la persona adequada per liderar aquest nou mandat.
S’ha creat un equip de discerniment format per Jaume Lluch, president de la fundació, Sílvia Betrán, psicòloga i Encarna Melero, responsable de la Llar L’Olivera. Ells es posaran en contacte amb vosaltres per demanar-vos les vostres opinions.

Jo com a director, em poso a disposició de la comunitat per aquesta avaluació i per continuar com a director, si el meu perfil és l’adequat i així ho valora la comunitat.

Ramon Ribas 

1 comentari:

  1. Com a persona molt interesada amb aquesta Comunitat , trobo què és una molt acertada decissió perpart dels components del Patronat de la Fundació COMUNITAT ELS AVETS .Tots els qui estant convisquent entre Ells ho agreixen a la llarga els canvis i una actitut possitiva per part dels Professionals i als Familiars els hi agrada la Ideia .
    He estat amb Ressidencies com a encarregat i els hi puc dir que és de molt agraïr fer canvis a la Cúpula de ladirecció dels Centres .
    ENHORABONA A LA COMUNITAT ELS AVETS I

    BON NADAL I FELIÇ ANY 2015 !!

    Atentament

    Lluis Aran i Roura

    ResponElimina