20 de març 2015

MARATÓ DE BARCELONA, LASENOR, CORRE PER L'ARCA

El dissabte el Ramon em va venir a buscar a Vic per anar a Rubí, quan vam arribar a Rubí vam anar a veure la segona part del Barça que jugava contra el Eibar, va guanyar el Barça.

Diumenge de bon mati vam marxar cap a Barcelona, a córrer la marató, amb la campanya “Corre per l’Arca” que organitzava LaSenor, l’empresa on treballa el Jaume Lluch.
La Senor va pagar les inscripcions de qui s’apuntés i recollia, i encara recull, donatius per aquesta causa que arribaran a la nostra comunitat.
En total s’hi van apuntar 28 corredors, dels quals 23 van fer tota la marató.http://inaction.lasenor.com/index.htmlNosaltres vam fer mitja marató, 21 km. En Ramon no podia més, jo encara tenia alguna força…
Hi havia uns 19.000 corredors, hi havia unes persones que ens animaven amb bombos i la gent del voltant del circuit també ens animava, va ser molt xulo.
Hi havia corredors de tot arreu, d’Anglaterra, d’EEUU,….
En acabar, vam veure la Mònica, la Maria, l’Elisa, la Paola i el David que ens van venir a recollir, tots junts vam anar a fer el vermouth al barri del Clot.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada