21 de maig 2015



LES ACTIVITATS DEL 16 DE MAIG, LA SETMANA D’ELS AVETS

El passat dissabte 16 de Maig, a Moià, va començar la Setmana d’Els Avets fent-la coincidir amb les Jornades Solidàries dels Desperta Espurnes.

Aquesta setmana que durarà fins el 29 de Maig, amb un seguit d’activitats. Algunes d’elles van tenir lloc el passat dissabte, on algunes persones acollides de les llars com el Jesús i la Rosa G. hi van participar.

Una d’aquestes activitats va ser l’exposició que es va presentar al Casal.

En aquesta exposició, es plasmaven fotografies de les diverses activitats que realitzen les persones acollides per l’entitat.

“Había mucha gente y muchos cuadros...” (Jesús)
 “Me gustó mucho, Agustín salía en un cuadro” (Jesús)

Una altre activitat que es va organitzar, va ser la preparació d’una parada on es venien els diferents articles que es confeccionaven al taller.

“Habían libretas, macetas y también... mosaico!” (Jesús)
“Estuvimos con la Mercè y el Josep vendiendo” (Jesus y Rosa G.)
“Había mucha gente” (Jesús)
“No se vendió mucho... yo no estuve el domingo...” (Rosa G.)

També, es va organitzar una xerrada centrada en la importància del voluntariat. Aquesta xerrada, va ser organitzada per el director del centre, Ramon Ribas i, la Laura Camí, responsable de voluntariat de l’entitat.

“Ha hablado el David del voluntariado, ha hablado del huerto de los Avets que estaba muy regado y plantado...” (Jesús)
“La Natasha ha venido de Alemania y vive con nosotros” (Jesús)

A més a més de les activitats anteriors, el dissabte, també es van organitzar uns jocs infantils amb unes titelles d’escuma elaborades per l’Aitor. El joc consistia en que els nens i nenes amb els ulls tapats, havien de posar les parts que els hi faltava a les titelles (ulls, banyes, braços...)
Els nens s’ho van passar molt bé amb les titelles.

Desprès vam anar a prendre alguna cosa.

“Me tomé un cacaolat” (Jesús)

Ens ho vam passar molt bé!!!

Els quadres amb fotografies de l’exposició, ara estan exposats en els aparadors de 53 botigues de Moià. Els podeu anar a veure tot fent la gimcana, en que heu de completar les frases que trobareu en les butlletes en les mateixes botigues i podreu entrar en el sorteig de 3 magnífiques paneres que estan exposades a l’aparador de Cal Bou a l’Avinguda de la Vila.


I recordeu-vos que aquest dissabte 23 de Maig, pintarem el Mur de la Olivera! Esteu tots convidats!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada