20 de novembre 2015

BENVINGUT ALBERT

La família va creixent !!.

Fa un parell de setmanes que va arribar un nou company, l'Albert.
Ens explica que vivia amb la seva germana al barri del Clot a Barcelona i anava cada dia a un Centre Ocupacional que hi ha a Tiana, on feia diferents tasques de manipulats, pinces, pinxos de plàstic, flors...

Viu a la Llar Els Avets, compartint habitació amb el Jordi Soler. Els agrada estar junts perquè ja es coneixen de Barcelona (...i diuen que no ronquen!).

L'Albert ens diu: M'agrada estendre la roba, fer els llits i treure la pols, però no m'agrada planxar ni cuinar. Déu n'hi do !! 

Al Taller ja ha començat amb les diferents activitats, caixetes, pots, paper reciclat, mosaic, piscina, gimnàstica, compres.... Tot un món per anar descobrint.
Aquest Taller m'agrada molt perquè és més petit i fem moltes coses diferents, ens diu l'Albert.



Mica a mica ens anem coneixent. Estem molt contents de tenir-lo aquí:
Xavi - Ens agrada que estigui aquí, tranquil i alegre
Jesús - Nos gusta que esté haciendo todo
Rosa V. - Em sembla "estupendo" que sigui aquí. El trobo guapo
Jordi P. - És molt maco


Així doncs, BENVINGUT ALBERT, esperem que siguis molt feliç amb nosaltres i que passem moltes aventures plegats !




EXPOSICIÓ A COLLSUSPINA


Aprofitem per informar que el dia 6 de novembre varem fer la inauguració de l'exposició de fotografies COMUNITAT ELS AVETS: Qui som?, Com som? en el Local Social de Collsuspina. La idea és portar aquesta exposició als diferents pobles del Moianès perquè ens coneguin una mica més.


Va ser divertit jugar amb el mini futbolin que tenen instal·lat. El lloc és molt maco i les fotos queden molt ben exposades.


Varem portar croissanets, galetes, xocolata i sucs per fer un bon berenar i compartir una estona amb nens i pares i mares que van venir a la inauguració.



L'exposició es podrà visitar fins el 30 de novembre. Hi podeu trobar també informació per a fer-vos socis de la nostra entitat i/o col·laborar-hi com a voluntaris. Us animeu?.



Ens agrada treballar amb i per a les persones








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada