04 de desembre 2015

Una setmana plena d'activitats !!

SANT JOSEP DE CALASSANÇ

El passat divendres vam participar en la celebració de la festa a l'Escola Pia de Moià. Ja ho hem fet altres anys. Ens agrada muntar algun joc que compartim amb les nenes i nens en el pati de l'escola. És molt divertit.
Dissabte també un grup vam anar a veure la foguera i a la botifarrada.


GRAN RECAPTE 

 Divendres també vam participar en el gran recapte del Banc d'Aliments. Varem fer diferents torns al Spar, informant, donant bosses i posant els aliments en caixes. Col·laborem amb Càrites de Moià des de fa anys.
Alhora, els alumnes del Institut Moianès fan un recapte d'aliments el mateix dia per a nosaltres. D'aquesta manera tots treballem en xarxa. És molt engrescador.


Vàrem anar a recollir els aliments i ens vam poder fer unes fotos amb alguns dels alumnes.

   
Moltes gràcies!!

FESTA MAJOR D'HIVERN A CASTELLCIR


I dilluns vam anar una bona colla a celebrar la festivitat de Sant Andreu a Castellcir. Alguns van anar fins l'església de Sant Andreu on es feia la missa. Un altre grupet vam estar a la paradeta que teníem davant del pavelló amb les artesanies que elaborem al Taller.
Després tots, amb una bona gana, vam participar de l'arrossada, al pavelló. Què bona que estava la paella gegantina !!Per acabar-ho d'arrodonir uns quants es van animar a fer uns rondos de futbol a la plaça.

Un dia especial a Castellcir on vam gaudir també de retrobar-nos amb amigues i amics.CAMP NOU

Dimecres, dia 2, un grup vam anar al Camp Nou. Va ser fantàstic poder viure en directe el caliu d'un partit al Camp Nou.  Tot i l'ensurt perquè a l'hora de sortir de Moià ens vam trobar amb una roda punxada de la furgoneta !!!.
Els més culés estaven entusiasmats, sobretot amb el resultat (Barça 6 - Villanovense 1)
A l'endemà tots amb una mica de son però molt feliços. Visca el Barça !!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada