16 de setembre 2016

COL·LECTA PER PORTÀTIL

Un dels voluntaris de llarga estada de la nostra Comunitat, el Fabio, ha extraviat una motxilla amb un ordinador portàtil Apple en algun lloc al centre de Moià. Hem fet crides per intentar trobar-lo però no ha aparegut.

El Fabio és un voluntari d’Itàlia que està a la nostra Comunitat des de gener 2016 i te previsió de quedar-se fins a mitjans del 2017. A banda del voluntariat amb nosaltres, també condueix voluntàriament un cercle de conversa en italià a la Biblioteca de Moià, i de tant en tant ofereix sessions de DJ, discjòquei, per guanyar uns diners que li permeten allargar el seu voluntariat a Moià.
Per tant l’ordinador és una eina molt important per a la seva tasca.

Un dels nostres amics ens ha suggerit fer una col·lecta de diners per ajudar el Fabio en la compra d’un nou portàtil. Així és que us animem a fer les vostres aportacions, en la mesura que pugueu.

Aquestes aportacions poden ser en metàl·lic en el Centre Ocupacional, de dilluns a divendres, de 9 a 17 hs. al c/ Calders, 2 de Moià (Ctra. De Manresa) o be fer un ingrés al compte:  ES53 2100 0069 0302 0031 0532 (indicant portàtil).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Els voluntaris fan una gran tasca, ben desinteressada, dins la nostra Comunitat que ens ajuda a assolir una millor qualitat d’atenció i de vida per a les persones acollides.

Afectuosament.

Ramon Ribas
Director i Responsable de la Comunitat


P.D. Les aportacions que feu es vehiculitzaran per mitjà de la Fundació d’Atenció als Discapacitats Els Avets de Moià, pel que si us interessa, i ens ho comuniqueu, us poden desgravar, quan feu la declaració de la Renda un 25%.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada