08 d’abril 2019

APLEC DELS AVETS A TORRECABOTA (Artés)

El 30 i 31 de març  vàrem celebrar l’Aplec dels Avets a Torrecabota, una casa de turisme rural en un espai privilegiat amb vistes a Montserrat. Feia anys que no celebràvem una trobada així i podríem dir que no ens faria cap mandra repetir-ho!!.

El dissabte ens vam reunir membres de direcció, responsables, patronat, voluntarixs i educadorxs amb la intenció de conèixer , reflexionar, debatre i posar en comú el resultat de la feina portada a terme per la comissió que està elaborant el Codi Ètic, concretament  els nostres compromisos envers els valors de la Comunitat,  i realitzar dinàmiques al voltant del tema. Va ser una bona ocasió per apropar-nos y conèixer-nos una miqueta més entre nosaltres, en un ambient distés i de convivència tot fent tertúlia, jugant i rient.

El diumenge va participar tota la comunitat. Vam compartir una bonica reunió d’espiritualitat a la mateixa ermita de Torrecabota, passejar en contacte amb la natura, i com no, gaudir d'una magnifica paella. Poc a poc va tornar tothom cap a casa.  Un èxit, si senyor !!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada