21 de maig 2019

SETMANA D'ELS AVETS del 23 de maig al 2 de juny.


Durant aquests dies volem seguir aprofundint i creant noves relacions entre Els Avets i les persones de Moià, donant a conèixer més i millor la tasca que fem juntament amb les persones amb discapacitat intel·lectual.

La nostra comunitat va començar a Moià un 8 de desembre de 1981 de forma totalment voluntària i amb una visió d’acollida i protecció. 37 anys més tard, encara continuem a Moià, una vila que ens ha acollit, i ens ha vist créixer de les 3 persones inicials a les 22 actuals, dels 3 voluntaris que obriren la llar a més de 40 assistents entre professionals i voluntaris.

I sobretot hem crescut en la visió de Plena Inclusió de les persones amb discapacitat en la nostra societat. Volem viure en una societat en la que tots, tots, tinguem oportunitats per participar plenament en allò que ens és comú, en l’espai públic i en espais privats, i que la normalitat de la seva participació, sigui per a cada persona, un be preuat que tots agraïm i vulguem mantenir.

Aquest any en que hem aconseguit guanyar entre tots un dret més, el dret a vot per a les persones incapacitades volem fer-nos presents políticament i iniciem la programació amb un debat amb els partits que es presenten a l’alcaldia de Moià sobre els drets de les persones amb discapacitat i com aplicar-los a nivell municipal.

I volem destacar especialment els dos darrers actes que fem conjuntament amb altres entitats del Moianès, Diversiart, una mostra d’arts escèniques, en que presentarem la nostra obra de teatre anual, aquest cop un musical! conjuntament amb altres actuacions d’entitats del Moianès. I clourem la programació amb l’inici del cicle de cine a Moià del Cine Club Comarca del Moianès que presenta la pel·lícula Campeones!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada