09 d’octubre 2019

FESTA DE LA FAMILIA DEL ARCA

El passat dissabte 6 d'octubre, vam celebrar com cada any la Festa de la Familia de l'Arca. Aquesta festa que ens apropa a la gran familia que formem les Comunitats de l'Arca fundades per Jean Vanier. Ara ja som més de 155 Comunitats arreu del món. Aquest ha estat el primer any d'aquesta celebración després que en Jean ens deixés. La seva llavor i el seu pensament ha estat present durant la celebració i ens seguirà inspirant en el dia dia.

Ho vam celebrar al Santuari d'El Vilar prop de Blanes, amb els nostres amics del Rusc i ens va acompanyar una colla de families, voluntaris i amics de les dues Comunitats.
Vam començar amb la celebració d'una missa, oficiada per Mn. Perich.
Després del dinar amb una bona paella. El Robin ens va anunciar que molt aviat començarà una nova Comunitat prop de Madrid. Aquest mes ens visitarà el seu responsable i ens en podrà explicar més detalls.

Vam tenir el testimoni de les persones que viuen a les diferents llars, un agraïment pels nous voluntaris de llarga estada que ja formen part d'aquesta gran familia, i també vam presentar el procés que encetem per a la creació de la nova Carta Fonamental de les Comunitats de l'Arca i que volem que sigui el màxim de participatiu possible perquè pugui recollir tota la nostra diversitat i anhels. Estigueu atents a quan us anirem convocant per treballar-ho.

Finalment ho vam acabar de celebrar ballant i cantant. 

Gràcies a tothom i fins l'any vinent !!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada