13 de febrer 2020

Activitats Socialment Valorades

Dins el nostre pla d’acció hem iniciat un seguit d’actuacions per tal que les persones amb disCapacitats puguin construir el seu propi projecte de vida plena, de felicitat.
La Mariona col·labora setmanalment a la Biblioteca de Moià

La Planificació Centrada en la Persona te el seu enfoc principal en donar suport a que les persones puguin desenvolupar les seves capacitats per tal d’explorar i oferir estratègies per al seu apoderament i la seva plena inclusió en la nostra societat.

Una de les vessants ha estat establir vincles, xarxes, amb altres entitats i empreses on les persones, segons els seus gustos i prioritats, poden aportar el seu saber fer, alhora que aprenen,
desenvolupant activitats valorades.

La M. del Mar i el Jordi col·laboren regularment
 amb l'entitat sense afany de lucre ATAP (Calders)
Així doncs, algunes persones de la nostra comunitat estan acudint regularment a l’Escola Bressol Esquitx, la Biblioteca de Moià, l’Escola Pia i la Agropecuària del Moianès, entre altres.

Anem fent avaluacions del progrés de les diferents activitats  i fins a hores d’ara han estat força positives per a tothom. Estem molt agraïts a aquestes entitats i empreses per la seva confiança i encoratgem a altres organitzacions, públiques o privades, que vulguin acollir aquestes iniciatives a que es posin en contacte amb nosaltres:
                avets@avets.cat   -   telf. 93 830 1362

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada