16 de maig 2020

La Vida Continua - campanya de l'Arca Internacional

“Life goes on!”

La Vida Continua es tracta d'una campanya de l'Arca Internacional de crida urgent per a cobrir les necessitats de les Comunitats de persones amb discapacitat intel·lectual més desfavorides. L’Arca té comunitats a Amèrica central, Sudamèrica, Africa i Asia on no hi ha suport econòmic dels estats i que en aquests temps de pandèmia pel COVID19 han vist minvats els donatius i vendes que els ajuden a cobrir les seves necessitats més bàsiques.Gràcies a la col·laboració voluntària d’una agencia creativa digital de París, Tulipes&Cie, s’emetrà una sèrie de vídeos curts mostrant com la vida a les comunitats continua malgrat les dificultats. Us els anirem enviant periòdicament.
Aquí teniu els enllaços als vídeos (cliqueu a sobre del nom) :
El Sr. Corona
Lluitem
Esport
Dins les comunitats
A l'exterior de les comunitats
Música
Ball
Al mateix temps, us animem a fer els vostres donatius per ajudar en aquesta campanya. Us recordem que són deduïbles fins un 80% per a donatius fins a 150€ en la vostra declaració de la renda. És a dir per una donació de 150€ us retornaran 120€ i només us haurà costat 30€.
Compte: ES53 2100 0069 0302 0031 0532
Indicar remitent i concepte: La Vida Continua
Ens heu de fer arribar el vostre nom complet, DNI i adreça i, al finalitzar l’any, us facilitarem un certificat del total de les vostres donacions.
Podeu visitar la web de lArca Internacional: www.larche.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada