06 de juliol 2021

ASSEMBLEA DE L'ENTITAT -2021

El passat divendres vam celebrar l'assemblea de l'associació per aprovar comptes i memòria del 2020 i revalidar l'actual Patronat de la Fundació. 


Vam haver-ho de fer en format doble, en part presencial i en part on-line. Les persones de les llars, taller i assistents vam poder seguir-ho presencialment i la resta de socis, famílies, amics, etc. ho van poder fer on-line.Va ser interessant veure en les diferents composicions de videos, imatges i explicacions dels diferents responsables tot el viscut durant el 2020, un any marcat per la pandèmia de COVID19. Un any diferent, d'incerteses, de pèrdues, però també de molts moments de creixement i diversió, de reinventar-nos i de creativitat.


Amb alguns problemes tècnics de darrer moment, els nostres companys d'El Rusc ens van fer igualment un petit resum de l'any viscut. I es va fer palesa la nostra voluntat de retrobament tan bon punt ho puguem fer realitat.Moltes gràcies a tots els que hi vàreu participar. Mil gràcies a totes les persones que ens heu fet i ens feu costat i que ajudeu a que aquesta família sigui un entorn tan ric. Els i les treballadores que heu estat fent pinya en moments dificil, voluntaris i voluntàries que us heu quedat i heu volgut estar amb nosaltres en moments dificils. Families que heu estat pendents, amics i amigues. I sobretot les persones que hi viviu i que heu suportat aquestes etapes de confinament i llunyania de les vostres families molt be.

                                                Aquesta petita gran Comunitat la fem entre totes i tots !.

Aquí teniu l'enllaç a la MEMÓRIA D'ACTIVITATS 2020


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada