31 de maig 2022

Celebració de l'assemblea dels 40 anys !

Dissabte vam celebrar l'assemblea general de l'entitat. Va ser tot un retrobament amb moltes persones que no havíem vist des d'abans de les restricciones per COVID.


Aquest any celebrem els 40 anys de l'obertura de la primera llar Els Avets. Vam comptar amb la presència dels primers voluntaris que van obrir Els Avets, familiars, amics, socis, antics voluntaris, professionals.... Molt contentes de compartir tantes i tantes experiències i molt agraïdes de fer el camí plegades !.

La Rosa Puigarnau i la Carme Casas, les dues persones que van fer les primeres passes i van possibilitar i fer realitat la nostra Comunitat, ens van fer memòria explicant com va anar tot plegat. Gràcies pel vostre testimoni.

Es va revalidar el Patronat i explicar la Memòria d'Activitats i Econòmica del 2021 (aquí en teniu l'enllaç: Memòria d'Activitats 2021) i exposar els nous projectes i reptes de futur, que no són pocs ni petits. Necessitarem la implicació de tothom per a fer-ho possible: concertació amb la Generalitat, construcció de les noves llars, atenció a les noves realitats de les persones acollides que viuen a les llars, entre d'altres.


Vam acabar amb un bon àpat al Xaloc. Un dia molt especial i entranyable.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada