10 d’agost 2022

40 anys de la Comunitat Els Avets a Moià - Pregó de FESTA MAJOR 2022

Aquest any hem fet el Pregó de Festa Major. La Comunitat Els Avets estem de celebració pels 40 anys de l'obertura de la nostra primera llar, Els Avets, a Moià. Per això ens vam oferir a fer el pregó.


Ens va agradar poder fer un acte diferent, on les persones amb diversitat funcional, han estat les protagonistes i han pogut agrair al poble la seva obertura, la seva capacitat d'acollida, però també reivindicar la feina que queda per fer, especialment pel que fa a l'accessibilitat, tant física, com sensorial, per poder assolir molta més autonomia i tenir garantits els nostres drets, com la resta de ciutadans.

Ha estat un plaer poder-nos presentar, fer un ràpid repàs d'aquests 40 anys, mostrar les activitats que compartim en diferents espais del poble, jugar amb tots els presents, reivindicar les barreres que ens trobem diàriament quan sortim a passejar, a comprar, quan volem agafar l'autobús, quan la informqció que ens arrriba no és facilment comprensible, quan algun vehicle ha ocupat la plaça reservada per a persones amb mobilitat reduïda... Però entre tots vam poder començar a trencaraquest mur, que caldrà anar enderrocant dia a dia!.


Moltes gràcies a totes les persones que van fer possible aquest acte. També a totes aquelles persones que, d'una manera o altra, han anat sumant esforços i capacitats per fer una societat millor, un poble millor!

                                                BONA FESTA MAJOR!. 

enllaç als videos: 

Video activitats INCLUSIÓ

Video 40 anys a Moià - 1981 a 2022

1- moment del pregó

2 - moment del pregó
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada